Το κατάστημά μας θα είναι κλειστό από 11/08/2017 ως 20/08/2017. Μπορείτε να τοποθετείτε κανονικά παραγγελίες κατά το διάστημα αυτό, αλλά θα εκτελεστούν στις 21/08/2017.

USB cable for USB-C Baseus Cafule, 40W, 1m (black)

10,00 € μετά φόρων

6953156202153

Νέο προϊόν

Καλώδιο Baseus CATJK-A01 Το καλώδιο Baseus CATJK-A01 USB σε USB-C επιτρέπει γρήγορη φόρτιση των συσκευών σας με ισχύ έως 40W, τάση έως 10V και ρεύμα έως 4Α. Χάρη στα υψηλής ποιότητας υλικά του, διακρίνεται από την υψηλή ανθεκτικότητα και μια ειδική λειτουργία στάλα εξασφαλίζει ασφαλή χρήση. Επιπλέον, το καλώδιο επιτρέπει την άμεση μεταφορά δεδομένων με ταχύτητα έως 480MB / s.

Περισσότερα στοιχεία

Παρουσίαση προϊόντος

Φορτίστε το τηλέφωνό σας σε λίγα λεπτά

 

Η γρήγορη φόρτιση σημαίνει ότι μπορείτε να φορτίσετε το 64% ή ακόμα και το 74% της μπαταρίας του τηλεφώνου σας Huawei σε περίπου 30 λεπτά με το καλώδιο. Το προϊόν είναι ιδανικό για τροφοδοσία πολλών διαφορετικών smartphone - συμπεριλαμβανομένων των Xiaomi, HONOR και Samsung. Όποιο τηλέφωνο κι αν χρησιμοποιείτε, αυτό το πρακτικό εξάρτημα δεν θα σας απογοητεύσει

 

Απόλυτη ασφάλεια χρήσης

 

Η θερμοκρασία των συνδέσμων καλωδίων διατηρείται σταθερή, οπότε δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για υπερθέρμανση και ζημιά στην μπαταρία του τηλεφώνου σας - ακόμη και αν τη χρησιμοποιείτε κατά τη φόρτιση. Η ασφάλεια ενισχύεται επίσης από την ειδική λειτουργία στάλα, η οποία ενεργοποιείται αυτόματα όταν ολοκληρωθεί η φόρτιση και αποφεύγει πιθανούς κινδύνους ακόμη και όταν χρησιμοποιείτε το προϊόν τη νύχτα και όταν κοιμάστε.

 

Εξαιρετικές επιδόσεις

 

Ο βελτιωμένος πυρήνας χαλκού είναι ένας απίστευτα αποδοτικός αγωγός που καθιστά δυνατή την επαναφόρτιση των συσκευών τόσο γρήγορα. Αυτή η διαδικασία ενισχύεται επίσης από ένα ανθεκτικό βύσμα υψηλής ποιότητας που ταιριάζει απόλυτα στη θύρα του τηλεφώνου και παραμένει με ασφάλεια στη θέση του χωρίς χαλάρωση ή πτώση. Επιπλέον, η πρόσθετη προστασία από καουτσούκ προστατεύει την είσοδο του τηλεφώνου από γρατσουνιές.

 

Γρήγορη φόρτιση, γρήγορη μεταφορά δεδομένων

 

Το καλώδιο Baseus από τη σειρά Cafule δεν αφορά μόνο τη γρήγορη φόρτιση, αλλά και την άμεση μετάδοση δεδομένων. Με τη βοήθειά του, μπορείτε να μεταφέρετε αρχεία μεταξύ συσκευών σε ταχύτητες έως και 480 MB / sec. Δεν χρειάζεται πλέον να περιμένετε επ 'αόριστον για να αντιγραφούν τα έγγραφα, οι φωτογραφίες ή τα βίντεό σας από το smartphone στον υπολογιστή ή τον φορητό υπολογιστή σας - με αυτό το λειτουργικό αξεσουάρ διαρκεί μόνο μια στιγμή!

 

Θα σας εξυπηρετήσει για πολλά χρόνια

 

Το προϊόν εντυπωσιάζει με την ανθεκτικότητά του. Το UV-επικαλυμμένο κράμα ψευδαργύρου είναι ανθεκτικό στην οξείδωση και το ξεθώριασμα. Από την άλλη πλευρά, η πλεξούδα νάιλον καλώδιο επίστρωση προστατεύει το ευαίσθητο εσωτερικό του και επιτρέπει την παράταση της ζωής του. Εκπλήσσει με τη σταθερότητα του - κάμψη ή τέντωμα δεν είναι τίποτα να φοβηθεί. Όλα αυτά το καθιστούν εξαιρετικά ανθεκτικό στη φθορά.

30 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:
Essential SSL