Το κατάστημά μας θα είναι κλειστό από 11/08/2017 ως 20/08/2017. Μπορείτε να τοποθετείτε κανονικά παραγγελίες κατά το διάστημα αυτό, αλλά θα εκτελεστούν στις 21/08/2017.

Smartwatch Forever ForeVive 2 SB-330 black

70,00 € μετά φόρων

5900495862778

Νέο προϊόν

Smartwatch - FOREVIVE2 SB-330

. Ανακαλύψτε το έξυπνο ρολόι Forever Forevive 2, το οποίο ξεχωρίζει με την ισχυρή μεταλλική θήκη του, τη σύγχρονη και μεγάλη χωρητικότητα της μπαταρίας και πολλά επιπλέον μοντέρνα χαρακτηριστικά.

Περισσότερα στοιχεία

Παρουσίαση προϊόντος

Smartwatch - FOREVIVE2 SB-330

. Ανακαλύψτε το έξυπνο ρολόι Forever Forevive 2, το οποίο ξεχωρίζει με την ισχυρή μεταλλική θήκη του, τη σύγχρονη και μεγάλη χωρητικότητα της μπαταρίας και πολλά επιπλέον μοντέρνα χαρακτηριστικά.

 

Δείτε περισσότερα, δείτε καλύτερα

 

. Μια οθόνη διαμέτρου 1,4 ιντσών, με εικόνα 2,5 D, εγγυάται μια ευκρινή και υψηλή αντίθεση των κλήσεων της εφαρμογής. Έτσι μπορείτε να δείτε περισσότερες λεπτομέρειες ... Ακόμα και σε έντονο φως.

 

Προσαρμόστε την προβολή της εφαρμογής σας

. Έχουμε ετοιμάσει πολλά σχέδια και θέματα κλήσης για να διαλέξετε. Έτσι, μπορείτε να προσαρμόσετε γρήγορα και βολικά το έξυπνο ρολόι σας στην κατάσταση και να ξεχωρίσετε παρέα.

 

. Μην ανησυχείτε για το ράντισμα του ρολογιού σας

. Το πρότυπο IP68 εγγυάται ότι το smartwatch είναι πλήρως αδιάβροχο. Τώρα μπορείτε να βυθίσετε ή να βουτήξετε με ασφάλεια το ρολόι σας χωρίς φόβο να το καταστρέψετε.

 

 

Ελέγξτε τον παλμό σας άνετα

. Ένα από τα πολλά χρήσιμα χαρακτηριστικά, είναι η ενσωματωμένη οθόνη καρδιακού ρυθμού, η οποία παρακολουθεί ενεργά τον σφυγμό σας 24 ώρες την ημέρα. Για να πραγματοποιήσετε μια πραγματική μέτρηση, απλώς ενεργοποιήστε τη λειτουργία και αποθηκεύστε το αποτέλεσμα στη βάση δεδομένων για να αναλύσετε τα αποτελέσματά σας αργότερα.

 

 

. Αλλάξτε τους ιμάντες όποτε θέλετε

. Κάθε μοντέλο Forevive2 περιλαμβάνει έως και δύο ιμάντες. Μια σιλικόνη για αθλητικές δραστηριότητες και ένα μεταλλικό με ένα άνετο μαγνητικό κούμπωμα, αφιερωμένο για επαγγελματικές συναντήσεις, για παράδειγμα.

 

Είναι ένα σετ από δύο ιμάντες. Αναλύστε τις αθλητικές σας δραστηριότητες

. Ο πλήρης συγχρονισμός του smartwatch με την εφαρμογή Forever Smart επιτρέπει τη συνεχή ανάλυση των αθλητικών δραστηριοτήτων. Τώρα μπορείτε να τρέξετε, να ανεβείτε ή, για παράδειγμα, να οδηγήσετε ένα ποδήλατο και στη συνέχεια να ελέγξετε τα αποτελέσματά σας στην εφαρμογή.

 

Λειτουργία έως και 15 ημέρες, φορτίστε σε μόλις 2 ώρες

 

 Ένα υπερσύγχρονο chipset Realtek με έξυπνο σύστημα διαχείρισης ισχύος, εξασφαλίζει την υψηλή απόδοση του ρολογιού και έως και 15 ημέρες λειτουργίας με μία μόνο φόρτιση. Η προηγμένη μονάδα ισχύος εγγυάται χρόνο φόρτισης έως 2 ώρες για την μπαταρία 200 mAh.

30 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:
Essential SSL