Το κατάστημά μας θα είναι κλειστό από 11/08/2017 ως 20/08/2017. Μπορείτε να τοποθετείτε κανονικά παραγγελίες κατά το διάστημα αυτό, αλλά θα εκτελεστούν στις 21/08/2017.
Νέο Syma: Syma X54HW (camera FPV 0.3MP, 2.4GHz, hover, headless, 30m range, 37cm) – black

Syma: Syma X54HW (camera FPV 0.3MP, 2.4GHz, hover, headless, 30m range, 37cm) – black

59,50 € μετά φόρων

5902230131477

Νέο προϊόν

Παρουσίαση προϊόντος

Μια απόλυτη καινοτομία από τον παγκοσμίως γνωστό κατασκευαστή drones Syma X54HW . Αυτή είναι μια νέα ανανεωμένη έκδοση του δημοφιλούς Syma X5HW drone. Το μεγαλύτερο μέγεθος βελτιώνει σημαντικά τη σταθερότητα πτήσης.

Το γυροσκόπιο 6 αξόνων σας επιτρέπει να διατηρείτε τη μέγιστη σταθερότητα κατά τη διάρκεια της πτήσης, πράγμα που διευκολύνει αποτελεσματικά την εκμάθηση της πτήσης και θα προσφέρει ακόμη μεγαλύτερη χαρά από την πτήση.

Ο ευφυής τρόπος προσανατολισμού πτήσης σας επιτρέπει να πετάξετε προς τα εμπρός ανεξάρτητα από τη θέση του μοντέλου σε σχέση με τον πομπό. Χάρη σε αυτό, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τη διατήρηση μιας σταθερής θέσης.

Ο τρόπος λειτουργίας του hover σας επιτρέπει να διατηρείτε σταθερό ύψος χωρίς πρόσθετους ελέγχους. Απλά απελευθερώστε το ραβδί αερίου και το δαχτυλίδι θα κρεμάσει στον αέρα. Κάμερα FPV με ανάλυση 0.3MP

επιτρέπει την απευθείας μετάδοση της εικόνας στην οθόνη του smartphone σας, καθώς και την καταγραφή φωτογραφιών και ηχογραφήσεων στην κάρτα μνήμης του τηλεφώνου.

Οι προφυλακτήρες αποφύγετε την κατά λάθος βλάβη στις έλικα
λεπίδες και ως αποτέλεσμα ο κινητήρας

φωτισμού τοποθετούνται στο κάτω μέρος του μοντέλου βραχίονα για εύκολη πλοήγηση σε κακές καιρικές συνθήκες και συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

Το Syma X54HW  είναι ένα μοντέλο RTR έτοιμο να πετάξει αμέσως από το κουτί. Το μόνο που χρειάζεστε είναι 4 μπαταρίες AA για τον πομπό. Πάρτε στον αέρα σήμερα στους ελέγχους του X54HW!

15 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:
Essential SSL