Το κατάστημά μας θα είναι κλειστό από 11/08/2017 ως 20/08/2017. Μπορείτε να τοποθετείτε κανονικά παραγγελίες κατά το διάστημα αυτό, αλλά θα εκτελεστούν στις 21/08/2017.

Haylou T15 Wireless earphones, Bluetooth 5.0, TWS (Black)

30,00 € μετά φόρων

6971664930160

Νέο προϊόν

Το Haylou T15 είναι ένα ασύρματο ακουστικό με μοναδικό σχεδιασμό που θα μας δώσει μια εκπληκτική εμπειρία. Η τεχνολογία που χρησιμοποιείται στα ακουστικά έχει χαμηλή καθυστέρηση, άνεση στη χρήση και αδιάβροχη κατηγορία IPX5.

Περισσότερα στοιχεία

Παρουσίαση προϊόντος

Το ενσωματωμένο τσιπ Bluetooth 5.0 επιτρέπει απίστευτα γρήγορη μετάδοση δεδομένων και σταθερή σύνδεση. Η καθυστέρηση είναι μόνο 65 ms με 20% λιγότερη κατανάλωση ενέργειας από τα προϊόντα προηγούμενης γενιάς. Ο ειδικός σχεδιασμός των ακουστικών T15 τα καθιστά πολύ καλά προσαρμοσμένα στο αυτί, παρέχοντας σταθερότητα και υψηλής ποιότητας φωνητικές κλήσεις. Με τη βελτιωμένη λειτουργία αναπαραγωγής, μπορείτε απολαύστε το παιχνίδι σας με ελάχιστη καθυστέρηση. Πρόσθετη εμπειρία παρέχεται από τον 3D ήχο, ο οποίος θα σας επιτρέψει να αντιδράσετε αρκετά γρήγορα. Όλα αυτά για να διασφαλιστεί ότι ο δυναμικός ήχος είναι πάντα εφικτός. Τα ακουστικά υποστηρίζουν AAC, το οποίο τους κάνει να παίζουν στερεοφωνικό ήχο HiFi, δίνοντάς μας δυνατά μπάσα και καθαρά φωνητικά και πρίμα. Αυτό τα καθιστά κατάλληλα για να ακούτε οποιοδήποτε είδος μουσικής. Πρόσθετη λειτουργικότητα παρέχεται από έναν πίνακα αφής για έλεγχο. Σηκώστε το τηλέφωνο, ξεκινήστε ένα άλλο τραγούδι ή ενεργοποιήστε τη λειτουργία παιχνιδιού αγγίζοντας απλώς το ακουστικό. Σε συνδυασμό με μια θήκη 2.200 mAh, τα ακουστικά μπορούν να παίξουν έως και 60 ώρες. Αυτή είναι η ώρα που αφιερώνουν οι περισσότεροι χρήστες στη μουσική για τουλάχιστον μια εβδομάδα και μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τη θήκη ως τράπεζα τροφοδοσίας για τη φόρτιση άλλων συσκευών μέσω του καλωδίου USB. Ο σχεδιασμός των ακουστικών Haylou T15 τις καθιστά απίστευτα ελαφριές και άνετες. Ο μινιμαλιστικός σχεδιασμός και το βάρος μόλις 3,7 g σάς προσφέρει απίστευτη άνεση και θα σας αφήσει γρήγορα να ξεχάσετε ότι φοράτε ακουστικά. Με την ενσωματωμένη ακύρωση θορύβου, το T15 σας δίνει μια σαφή συνομιλία και ακόμη καλύτερη ποιότητα ήχου.

30 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:
Essential SSL