Το κατάστημά μας θα είναι κλειστό από 11/08/2017 ως 20/08/2017. Μπορείτε να τοποθετείτε κανονικά παραγγελίες κατά το διάστημα αυτό, αλλά θα εκτελεστούν στις 21/08/2017.

Baseus Simple Turbo inductive charger Qi 2in1, 20W for smartphone and for Apple Airpods - Transparent

33,50 € μετά φόρων

6953156212084

Νέο προϊόν

Ασύρματος φορτιστής Baseus

Ο υψηλής ποιότητας διπλός ασύρματος φορτιστής 15W επιτρέπει την επαγωγική και ασφαλή φόρτιση δύο συσκευών ταυτόχρονα. Απλά τοποθετήστε το smartphone ή τη θήκη του ακουστικού πάνω του και ο φορτιστής θα μεταβεί αυτόματα σε κατάσταση φόρτισης.

Περισσότερα στοιχεία

Παρουσίαση προϊόντος

Αυτόματη φόρτιση

Ο φορτιστής ξεκινά τη διαδικασία φόρτισης αυτόματα όταν τοποθετείτε το smartphone σας. Δεν χρειάζεται να το ενεργοποιήσετε συγκεκριμένα ή να περάσετε από διαδικασίες εκκίνησης. Απλά βάλτε το τηλέφωνό σας για να ξεκινήσει η φόρτιση.

Ασφαλής και γρήγορη φόρτιση

Ο σχεδιασμός του φορτιστή έχει μελετηθεί προσεκτικά για τυχόν προστασία από υπέρταση ή υπερθέρμανση για ακόμη μεγαλύτερη ασφάλεια φόρτισης. Φορτίστε δύο συσκευές ταυτόχρονα χωρίς να ανησυχείτε για την ασφάλεια.

Αυτόματο και ασφαλές

Μπορείτε να αφήσετε το smartphone σας στο φορτιστή και να μην ανησυχείτε για υπερφόρτιση. Ο φορτιστής Baseus θα ολοκληρώσει αυτόματα τη διαδικασία φόρτισης όταν η κινητή συσκευή σας είναι πλήρως φορτισμένη. Έχει επίσης μια σειρά από προστασία από υπερθέρμανση, υπέρταση, βραχυκύκλωμα, καθώς και έναν αισθητήρα για την ανίχνευση άλλων υλικών.

Συμπαγής

Ο επαγωγικός φορτιστής Baseus είναι εξαιρετικά συμπαγής, ώστε να μπορείτε πάντα να το έχετε μαζί σας. Έχει πάχος μόλις 8 mm, οπότε μπορεί να χωρέσει ακόμη και σε μια μικρή τσάντα ή σακίδιο.

Specification

 

ProducentBaseus
NameBaseus Simple 2in1 Wireless Charger Turbo Edition
Product codeTZWXJK-B01
MaterialAluminum + PC + tempered glass
ColorBlack / transparent
ConnectorUSB-C
Charging power20 W
Dimensions160,0 x 80,0 x 7,3 mm
Weight130,3 g

30 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:
Essential SSL