Το κατάστημά μας θα είναι κλειστό από 11/08/2017 ως 20/08/2017. Μπορείτε να τοποθετείτε κανονικά παραγγελίες κατά το διάστημα αυτό, αλλά θα εκτελεστούν στις 21/08/2017.

Baseus Simple Wireless Charger, 15W Transparent

18,00 € μετά φόρων

6953156219038

Νέο προϊόν

Ο φορτιστής Baseus σάς επιτρέπει να φορτίζετε τις συσκευές σας ασύρματα. Επιτρέπει την ασφαλή και γρήγορη φόρτιση χωρίς την ανάγκη καλωδίου. Χρησιμοποιώντας διαφορετικά χρώματα γυαλιού, φαίνεται εξαιρετικά κομψό.

Περισσότερα στοιχεία

Παρουσίαση προϊόντος

Εκτός από τη φόρτιση του smartphone σας, μπορείτε επίσης να το χρησιμοποιήσετε για τη φόρτιση άλλων εξαρτημάτων επαγωγικής φόρτισης όπως τα AirPods. Επειδή είναι εξαιρετικά λεπτό και συμπαγές, μπορείτε πάντα να το έχετε μαζί σας, επειδή ταιριάζει σε οποιαδήποτε τσάντα ή σακίδιο.

Με εξαιρετική τεχνολογία Qi, δεν χρειάζεται να κάνετε τίποτα, αλλά να τοποθετήσετε τη συσκευή σε φορτιστή για να ξεκινήσετε τη φόρτιση. Απλώς τοποθετήστε το smartphone σας στο φορτιστή και θα φορτιστεί αμέσως.

Με μια σειρά προστατευμάτων από υπερτάσεις, υπερτάσεις και τρέχουσες υπερφορτώσεις καθώς και υπερθέρμανση, ο εξοπλισμός σας είναι ασφαλής, ακόμα κι αν τον αφήσετε στο φορτιστή όλη τη νύχτα.

ProducentBaseus
ModelSimple Wireless Charger Updated Edition
Product codeWXJK-B02
Input current5V/2A; 9V/2A; 12V/2A
Output current15 W
ChargingWireless, inductive
ColorTransparent black
IncludedUSB-C cable

29 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:
Essential SSL