Το κατάστημά μας θα είναι κλειστό από 11/08/2017 ως 20/08/2017. Μπορείτε να τοποθετείτε κανονικά παραγγελίες κατά το διάστημα αυτό, αλλά θα εκτελεστούν στις 21/08/2017.

BLAUPUNKT Radio FM PLL CRP7WH

34,00 € μετά φόρων

5901750500572

Νέο προϊόν

Ραδιόφωνο FM με ψηφιακό PLL και ξυπνητήρι από την BLAUPUNKT

Περισσότερα στοιχεία

Παρουσίαση προϊόντος

Η συσκευή διαθέτει ενσωματωμένο ραδιόφωνο FM με ψηφιακό PLL, το οποίο σας επιτρέπει να προγραμματίσετε 10 αγαπημένους σας ραδιοφωνικούς σταθμούς, έτσι ώστε να μπορούμε να ενσωματωθούν γρήγορα το ραδιόφωνο, το οποίο θέλουμε να ακούσουμε αυτή τη στιγμή.  Το ρολόι διαθέτει μια λειτουργία συναγερμού που μπορεί να προγραμματιστεί για δύο διαφορετικές ώρες και μπορεί να υλοποιηθεί με ένα ηχητικό σήμα ή το αγαπημένο σας ραδιοφωνικό σταθμό, γεγονός που καθιστά το wake-up μπορεί να είναι πολύ ευχάριστη.
Μεγάλη, λευκή οθόνη LCD είναι εύκολο να διαβάσει τόσο την ημέρα όσο και τη νύχτα. Με dim λειτουργία του είναι δυνατόν να ρυθμίσετε το επίπεδο φωτεινότητας κατάλληλη για τις τρέχουσες συνθήκες φωτισμού. Ενσωματωμένη συσκευή προβολής σάς επιτρέπει να προβάλλετε ώρες στην οροφή, έτσι ώστε να μπορείτε να ελέγξετε την τρέχουσα ώρα, χωρίς να σηκώσετε το κεφάλι σας από το μαξιλάρι. Περαιτέρω, ένα πολύ χρήσιμο χαρακτηριστικό είναι η ρυθμιζόμενη γωνία προβολής και η ικανότητα να αντιστρέψει το χρόνο και επίσης να εμφανιστεί στον τοίχο. Στο πίσω μέρος του πάνελ υπάρχει μια υποδοχή USB, η οποία χρησιμοποιείται για τη φόρτιση όλων των ειδών των κινητών συσκευών. Το ραδιόφωνο ρολόι διαθέτει επίσης μια υποδοχή για την μπαταρία, η οποία χρησιμοποιείται για τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας της μνήμης σε περίπτωση ελλείψεων στην προμήθεια ηλεκτρικής ενέργειας. Η συσκευή τροφοδοτείται με τροφοδοτικό 5V.

28 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:
Essential SSL