Το κατάστημά μας θα είναι κλειστό από 11/08/2017 ως 20/08/2017. Μπορείτε να τοποθετείτε κανονικά παραγγελίες κατά το διάστημα αυτό, αλλά θα εκτελεστούν στις 21/08/2017.

BLAUPUNKT Radio FM PLL CRP9BK

33,00 € μετά φόρων

5901750500596

Νέο προϊόν

Ραδιόφωνο με ξυπνητήρι και θερμόμετρο από την BLAUPUNKT

Περισσότερα στοιχεία

Παρουσίαση προϊόντος

Η συσκευή είναι ένα μικρό, εύχρηστο και όμορφα σχεδιασμένο ρολόι-ραδιόφωνο, με μια σχετικά μεγάλη και ευκρινή οθόνη. Ο ενσωματωμένος δέκτης FM Digital Synthesizer PLL παρέχει άριστη ραδιοφωνική λήψη και την ικανότητα να βάλει στη μνήμη δέκα αγαπημένα προγράμματα. Γρήγορη πρόσβαση για να επιλέξετε αποθηκευμένους ραδιοφωνικούς σταθμούς καθιστά εύκολο να βρείτε το πρωί ειδήσεις ή τη μουσική που θέλετε για το υπόλοιπο της ημέρας.
Το μοντέλο διαθέτει δύο ανεξάρτητα ξυπνητήρια που μπορούν να ρυθμιστούν ανάλογα με τις ημέρες της εβδομάδας. Μπορείτε να ρυθμίσετε την ειδοποίηση από Δευτέρα έως Παρασκευή, μόνο τα σαββατοκύριακα, σε εβδομαδιαία βάση ή ως ένα ξυπνητήρι που μπορεί να υλοποιηθεί με τη βοήθεια ενός βομβητή ή το αγαπημένο σας ραδιοφωνικό σταθμό, το οποίο θα σας επιτρέψει να ξεκινήσετε τη μέρα σας με τον ήχο των αγαπημένων σας ραδιοφωνικών σταθμών.
Στην την ευκρινή οθόνη LCD είναι ένα ρολόι πληροφορίες που περιλαμβάνονται για το ξυπνητήρι και snooze, καθώς και πληροφορίες από τον ενσωματωμένο αισθητήρα για την τρέχουσα θερμοκρασία μέσα στο δωμάτιο. Λόγω του μεγάλου μεγέθους της οθόνης χρησιμοποιεί μια εκτεταμένη λειτουργία της οθόνης εξασθένιση - έχουμε μια επιλογή των δύο τρόπων υψηλό και χαμηλό επίπεδο φωτισμού και την ικανότητα να μετατρέψει εντελώς από την οθόνη. Χάρη σε αυτό μπορούμε να ρυθμίσουμε τη φωτεινότητα με τις προτιμήσεις σας και τη διάθεση που επικρατεί στην κρεβατοκάμαρα. Επιπλέον,  μπορεί να προγραμματιστεί αυτόματα να μειώσετε τη φωτεινότητα της οθόνης για 5-12 ώρες

28 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:
Essential SSL