Το κατάστημά μας θα είναι κλειστό από 11/08/2017 ως 20/08/2017. Μπορείτε να τοποθετείτε κανονικά παραγγελίες κατά το διάστημα αυτό, αλλά θα εκτελεστούν στις 21/08/2017.

BLAUPUNKT Radio Pockets PR5BL AM/FM

24,00 € μετά φόρων

5901750501050

Νέο προϊόν

Παρουσίαση προϊόντος

Αυτή η φορητή συσκευή χαρακτηρίζεται από μια νεανική σχεδίαση, ώστε να προσελκύει την προσοχή και σίγουρα ξεχωρίζει από το χρήστη. Ο μοντέρνος σχεδιασμός δεν είναι όλα τα πλεονεκτήματα αυτού του ραδιοφώνου της Blaupunkt. Το μοντέλο αυτό διαθέτει δέκτη FM / AM με τη δυνατότητα να αποθηκεύσετε έως και 50 αγαπημένα κανάλια FM και 20 σταθμούς ΑΜ, έτσι δεν υπάρχει καμία ανάγκη να αναζητήσετε πάντα συχνότητα για να βρείτε το αγαπημένο σας ραδιοφωνικό σταθμό.
Η τηλεσκοπική κεραία και τα υψηλότερα ποιοτικά στοιχεία, τα οποία διαθέτει το ραδιόφωνο, εγγυώνται ένα τέλειο ήχο και αξιοπιστία. RMS 1W ενσωματωμένο ηχείο παρέχει καθαρό ήχο με τη βέλτιστη ένταση. Με έξοδο mini-jack μπορείτε επίσης να απολαύσετε τη μουσική χρησιμοποιώντας ακουστικά. Το μοντέλο διαθέτει μια μεγάλη, ευκρινή οθόνη LCD, η οποία εμφανίζει την τρέχουσα ραδιοφωνική συχνότητα και το επίπεδο της μπαταρίας. Η έγχρωμη οθόνη συνδυάζει με το σχεδιασμό του ραδιοφώνου. Με την είσοδο της κάρτας μνήμης microSD και USB μπορείτε να συνδέσετε σε μια εξωτερική πηγή ήχου.
PR5BL προσφορά για δραστήριους ανθρώπους που εκτιμούν την υψηλή ποιότητα και αξιοπιστία, που πάντα θέλουν να έχουν πρόσβαση στην αγαπημένη τους μουσική σε όλες τις περιστάσεις.

30 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:
Essential SSL