Το κατάστημά μας θα είναι κλειστό από 11/08/2017 ως 20/08/2017. Μπορείτε να τοποθετείτε κανονικά παραγγελίες κατά το διάστημα αυτό, αλλά θα εκτελεστούν στις 21/08/2017.

BLAUPUNKT MS40BT CD/MP3/USB/AUX

155,00 € μετά φόρων

5901750501296

Νέο προϊόν

Το MS40BT είναι ένα άλλο μικροσύστημα Blaupunkt που διαθέτει ένα πολύ ελκυστικό, μοντέρνο σχεδιασμό και εξαιρετική εργονομία. Είναι μια μονάδα υψηλής ποιότητας με πολλά χαρακτηριστικά και πολύ εύκολη λειτουργία.

Περισσότερα στοιχεία

Παρουσίαση προϊόντος

Αυτή η συσκευή διαθέτει κλασική μονάδα CD που είναι συμβατή με δίσκους CD, CD-R και CD-RW. Υπάρχει η δυνατότητα αναπαραγωγής της παραδοσιακής μορφής CD-Audio ως και των δίσκων με αρχεία MP3.


Το σύστημα Micro διαθέτει επίσης ενσωματωμένη μονάδα Bluetooth που υποστηρίζει την ασύρματη μετάδοση μουσικών αρχείων που είναι αποθηκευμένα σε συμβατές συσκευές όπως τα smartphones και τα tablet. Υπάρχει επίσης δέκτης FM PLL με δυνατότητα αποθήκευσης 50 αγαπημένων ραδιοφωνικών σταθμών. Η θύρα USB βρίσκεται στο κάτω μέρος του μπροστινού πίνακα και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη σύνδεση οποιωνδήποτε συμβατών συσκευών αποθήκευσης USB και την αναπαραγωγή μουσικών αρχείων που είναι αποθηκευμένα σε μορφή MP3.


Αυτή η μονάδα υποστηρίζει όλες τις συσκευές αποθήκευσης USB έως 32 GB. Η υποδοχή USB μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για τη φόρτιση κινητών συσκευών ρεύματος 5 V - 500 mA. Δίπλα στη θύρα USB βρίσκεται η υποδοχή ακουστικών και επιτρέπει τη διακριτική ακρόαση όλων των διαθέσιμων πηγών ήχου. Το AUX-IN που βρίσκεται ακριβώς δίπλα στην υποδοχή ακουστικών δίνει τη δυνατότητα σε ενσύρματη σύνδεση σε οποιαδήποτε άλλη συσκευή με έξοδο ήχου
.

Το MS40BT έχει φωτεινή οθόνη LED. Υπάρχει επίσης διαθέσιμο ρολόι με λειτουργία ξυπνητηριού, ώστε αυτό το μικροσύστημα να μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ραδιόφωνο ρολογιού ή να ενεργοποιηθεί αυτόματα με προκαθορισμένο χρόνο.


Ακριβώς δίπλα στην οθόνη υπάρχει ένα μεγάλο κουμπί για να ρυθμίσετε την ένταση. Κουμπιά λειτουργιών έχουν τοποθετηθεί στον επάνω πίνακα. Η συσκευή διαθέτει τηλεχειριστήριο που επιτρέπει την πλήρη λειτουργία όλων των διαθέσιμων λειτουργιών.


Αυτό το νέο μικροσύστημα διαθέτει εξαιρετικό ήχο εξαιτίας εξαιρετικά ισχυρού ενισχυτή, ο οποίος παράγει μέγιστη ισχύ έως 300 W (100 W RMS). Τα αμφίδρομα ηχεία αποτελούνται από ένα κλωστοϋφαντουργικό tweeter και από ισχυρό midwoofer πολυπροπυλενίου.


Ο ενισχυτής μεγάλης ισχύος, ο παραμετρικός ισοσταθμιστής και τα υψηλής ποιότητας ηχεία με bass reflex προσφέρουν πολύ καλό ήχο σε ολόκληρη την περιοχή συχνοτήτων, με ελαφρώς έμφαση στους χαμηλότερους καταχωρητές.


Το MS40BT είναι μια επιλογή για όσους εκτιμούν έναν υψηλής ποιότητας ήχο, εξαιρετική λειτουργικότητα, σύγχρονη τεχνολογία και πρωτότυπο σχεδιασμό!

30 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:
Essential SSL