Το κατάστημά μας θα είναι κλειστό από 11/08/2017 ως 20/08/2017. Μπορείτε να τοποθετείτε κανονικά παραγγελίες κατά το διάστημα αυτό, αλλά θα εκτελεστούν στις 21/08/2017.

BLAUPUNKT Radiator HR5BR FM PLL SD/USB/AUX

30,00 € μετά φόρων

5901750500640

Νέο προϊόν

Colour:brown
shades of beige
Height:100 mm
Width:170 mm
Producer:Blaupunkt
Total output power:1,20 W
Lenght:38 mm
Input port type:3,5 mm (mini-jack)
Additional informations:alarm
clock function
FM radio
Speaker:built-in

Περισσότερα στοιχεία

Παρουσίαση προϊόντος

Το HR5BR είναι μια συμπαγής συσκευή που είναι εξοπλισμένη με δέκτη FM με ψηφιακή σύνθεση PLL και δυνατότητα αποθήκευσης έως και 50 ραδιοφωνικών σταθμών, ο οποίος σας δίνει τη δυνατότητα να επιλέξετε γρήγορα τον αγαπημένο σας ραδιοφωνικό σταθμό.


Η υποδοχή κάρτας MicroSD που είναι τοποθετημένη στο πίσω μέρος σας επιτρέπει να αναπαράγετε αρχεία MP3 από την ενσωματωμένη κάρτα ή οποιαδήποτε φορητή μνήμη USB για να μπορείτε να ακούτε την αγαπημένη σας μουσική ανά πάσα στιγμή. Το HR5BR είναι συμβατό με τους μεταφορείς με μέγιστη χωρητικότητα 32 GB, το οποίο σας επιτρέπει να ακούτε μεγάλες συλλογές αρχείων της αγαπημένης σας μουσικής. Υπάρχει επίσης υποδοχή εισόδου mini AUX για εξωτερικές πηγές ήχου.
Η λευκή οθόνη LCD είναι εύκολη στην ανάγνωση. Το ραδιόφωνο διαθέτει ενσωματωμένο ρολόι με διπλή επιλογή συναγερμού, η οποία σας επιτρέπει να ορίσετε τον αγαπημένο σας ραδιοφωνικό σταθμό ή έναν βομβητή.
Περιλαμβάνεται στο καθορισμένο τηλεχειριστήριο, ο οποίος διευκολύνει τον έλεγχο της συσκευής από απόσταση, επίσης ένας μεγάλος επιλογέας που ρυθμίζει την ένταση του ήχου και τα κουμπιά στον μπροστινό πίνακα είναι εύχρηστα.


Το HR5BR διαθέτει ενσωματωμένο ενισχυτή με ισχύ εξόδου 3W RMS. Σε συνδυασμό με ένα μεγάλο ηχείο με κατάλληλο μολύβι και μια αδρανή μεμβράνη τοποθετημένη στο πίσω μέρος της συσκευής, το ραδιόφωνο προσφέρει πολύ καλή ποιότητα ήχου και ειδικά για το μέγεθός του. Το ξύλινο περίβλημα με υψηλής ποιότητας πλαστικά και ήσυχα χρώματα καθιστά το "μοντέρνο κλασικό" ένα πολύ ενδιαφέρον σχέδιο, χάρη στο οποίο το ραδιόφωνο μας μπορεί να γίνει μια κομψή αναγκαιότητα κάθε εσωτερικού χώρου. Το HR5BR παρέχεται με τροφοδοσία 5V.

30 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:
Essential SSL